lördag 24 september 2011

Baseball suger hårig röv....

Vaknade upp svettig och bakfull efter en helkväll med Niklas som bor här i staden... Vi hade det riktigt kul och gick på pubar i hans område och hängde lite i hans lägenhet..När jag tittade ut genom fönstret och såg att det regnade så ville jag bara hem..Efter frukost tog Rikard och jag mod till oss och stack till Time Square för att kolla läget lite..Blött men ganska kul...

På kvällen var det Baseball  på Yankee Stadium..Det var fortfarande dåligt väder så vi köpte oss varsin regn--poncho och gick in...När det var 5 min kvar till matchen skulle börja så ropar dom i högtalarna att den är inställd, pga att dom kunde halka i gräset...HALLÅ!!!!  Vad är det för överbetalda mesar??? Vadå halka i gräset? Det är ju inte pensionärs gympa vi snackar om utan en proffsliga.Man blir så trött osv...

Det var bara att åka in till city igen...Tänkte i min enfald att jag kanske skulle upp i någon skyskrapa och fota staden by night som dom säger här...Det skulle jag Inte..För det sunkiga vädret gömde typ toppen av alla höga hus så det  blev ju inte mycket kvar att fota...Vi tog en pizza på Rikards favorit ställe och gick  runt i regnet innan vi fick nog och åkte hem...
Nu kan man tycka att det är mycket gnäll, men det har faktiskt varit en ganska kul dag....Inga kommentarer: