onsdag 1 februari 2012

Hackspetten lockar fram det onda...


Vi började dagen vid en liten sjö utanför staden...Vi promenerade runt, skådade lite fågel och njöt av omgivningen...
Sen åkte vi till några kyrkor och en gammal fransk kyrkogård...Den var jättespännande med omkullblåsta träd och gamla trasiga gravar, tror inte att jag skulle våga gå runt där på natten...Det knepigaste var att folk har flyttat in i några gravar med höns och get och allt...Lite skönt annorlunda om man jämför med där hemma...För första gången på resan såg vi en hackspett...Jag blev så upphetsad att jag nästan välte Stina i min framfart...Kunde gått illa men slutade väl och vi är nog fortfarande kära, tror jag...
2 kommentarer:

Håkan sa...

Jag vill minnas att det där är samma freddan som hoppade ur bilen i farten när han fick syn på en björn :)

Fredrik sa...

Haha..Det hade jag glömt...Tur att man inte ändrar sig...