måndag 19 november 2012

Herrarna har kommit..

Jag passade på att utnyttja det fina vädret till max i dag, genom att äta min lunchmacka gående runt i Botaniska trädgården på rasten...Dom håller på att förbereda alla rabatter med vårlökar så det kommer nog att bli riktigt fint till våren precis som vanligt och det gillar man ju...

Denna gången som flera tidigare åkte jag dit för att se på Varfågeln som hade rapporterats härifrån, men inte heller denna gången fanns den att beskåda...

Jag träffade samma skådarkollegor för tredje gången på kort tid och dom hade inte haft mer tur än jag...Man börjar lite smått undra om den verkligen har varit där...Speciellt när ingen verkar ha sett den...Men men, skam den som ger sig...En vacker dag korsars nog våra vägar och då skall jag stirra mig blind på den lilla rackaren...

Domherrarna och deras damer (vad man nu kallar dom, domhona?) har äntligen vågat sig ut från den djupa skogen där dom har hängt hela sommaren...Det är en fantastiskt vacker fågel som lyser upp träden med sin klara färg...

Domherre

Domherre hona

Koltrast

    


Inga kommentarer: