söndag 16 juni 2013

Bäbisar överallt...

Just nu är hela naturen full med djur och fågelbäbisar...Vart man än vänder sig så är dom där...Det är väldigt gulligt och mysigt tycker jag...På min sväng till Getterön igår fick jag se både skärfläcka och tofsvipa med småttingar..

Jag och Stina passade på att njuta lite extra i helgen och var i botaniska efter jag kom tillbaka från Halland...
Det är väldigt mycket olika färger på blommorna nu...Allt från svart till ljusaste rosa i en salig blandning...Även lukterna slår en på näsan när man promenerar runt..Favoriten är nog Jasminen men Vresrosen ligger inte långt efter...Det känns bra att alla sinnena får sitt och man blir liksom lycklig ända in i själen...

Kaninunge

Skärfläcka med dunbollar

Tofsvipa

Lövsångare


Slända

Dom jobbar på tillökning


Bergsvalmo

Blommande näsdukträd

Knipa

Inga kommentarer: