fredag 16 augusti 2013

Vad händer med vårt väder???

I tisdags var det en typisk Svensk sommarkväll vid Torslanda viken...Från ingenstans kom en blixt följd av en rejäl åskknall...Då började jag röra mig tillbaka mot bilen...När jag hade runt trettio meter kvar öppnades himlen och det började hagla...Man tror knappt att det är sant, men det kändes och jag trodde det skulle bli märken i biltaket av det...

Fick iaf se en Dvärgmås innan jag skyndade hem igen...

På onsdagen åkte jag till Getterön efter lunchen för att försöka få se några nya vadare...
Där blåste det nästan storm så jag blev nästan sjösjuk av att titta i tuben pga gungandet...
Man undrar lite vad sommaren försvann..Det är väl fortfarande en sommarmånad??? Eller jag kanske har helt fel och borde sluta med kortbyxor... Jag vägrar å det bestämdaste och tror fortfarande på väderguden...Det borde väl ge lite extra sol kan man tycka...

Fick två nya kryss när jag med lite hjälp lyckades få se Småsnäppa och Myrsnäppa...Nu var dom på för långt avstånd för att fotas i blåsten tyvärr...Men det får jag med all säkerhet en annan dag..

Mysigt värre...

Man kan ju tro att det är vinter...

Dvärgmås...

Brushane...

Häger...

Inga kommentarer: