söndag 29 september 2013

Bland Skäggmes och Sävsparv...

I går blev det Getterön och fotogömslet igen...Ett ställe som jag verkligen gillar...
Jag hade en vag och kanske orealistisk tanke att man kanske kunde få se Småfläckig sumphöna om man bara var där tidigt..Sagt och gjort klockan sju satt jag där och tryckte...Någon sumphöna fanns det inga spår av, däremot frös jag häcken av mig...
Borde anat vad som väntade när det var frost på marken och temperaturen visade noll...Men om man inte bryr sig om det och låtsas som det inte finns så borde det ju försvinna tänkte jag...Men nej, det gjorde det inte...

Nu hade jag väldigt trevliga möten med både Skäggmes, Sävsparv och Rörsångare så jag kan inte klaga...Och har man bara något att sitta på och kanske en varm tröja så skall det inte vara några problem att göra om det...

Sävsparv

Rörsångare

Sävsparv

SkäggmesOch honan

Inga kommentarer: