fredag 24 januari 2014

Akuten och örnar...

Igår blev en tokig dag...Jag råkade ut för en olycka när jag sågade ner träd på jobbet...Ett träd som jag fällde studsade i marken och tillbaka rakt in i mig...Det var inte så skönt...Jag tappade luften och fick väldiga smärtor i magen, så det blev en sväng till akuten på Sahlgrenska sjukhuset...Efter undersökningar med röntgen och ultraljud så konstaterades att inget på insidan hade gått sönder, så tillslut fick jag åka hem...Man kan lugnt säga att jag hade en himla tur för det kunde gått riktigt illa...Det har jag ju inte tid med nu när jag snart ska till Indien...

Fast lite smärta har ju ingen dött av så jag beslutade mig för att leva med det och åkte till Getterön för att fota Havsörnar...I och med att jag planerat att flexa i dag så vill man ju inte att dagen skall gå till spillo med att bara ligga hemma...

Det var ca 6 örnar som rörde sig i området och kom då och då närmare gömslet...Det fanns även en Vittrut bland trutarna som bråkade om maten..

Vid Morup hittade jag en jätteflock med Råkor på en åker så det blev en ganska ok dag trots allt...

Skillnaden mellan Havsörn och KorpTre av örnarna

Kallt och blåsigt vid havet

Råka


Inga kommentarer: