söndag 24 mars 2019

Husbilsbygget del 12

Nu är jag nästan klar med byggandet.  Jag kopplade in alla kablar från solpanelen till mitt bobatteri och numera har jag faktiskt el. En väldigt härlig känsla att kunna tända lampan i taket. Stina kom förbi en sväng och vi gjorde en reningsceremoni. Så förhoppningsvis kommer det bara vara bra saker med bilen. Sängarna har fått sina måttskurna madrasser och idag fogade jag kaklet. Även vattenpumpen och avloppsslangen är inkopplad, så nu är det bara att fylla dunken med vatten och sen vrida på kranen. Det är typ bara ett nytt golv som fattas.

Reningsceremoni med vit salvia

Under sängen utrymmet

Ny fogat kakel och nya skåpsluckor

Sängen är bäddad med sitt nya överkast

Ljusslingan bakom förvaringsburkarna

Kakelplattorna

Kungsfiskaren har fått en egen gren över sängen

MysigtInga kommentarer: