lördag 14 april 2012

Pilgrimsfalk...

Det känns som att det alltid regnar när jag skall ut och skåda fågel, så även i dag...


Det blev ändå en cykeltur längs hamnen ner till gasklockan, i ett försök att se Pilgrimsfalk...Det blev att stanna till några gånger på vägen och plocka upp och ner kameran innan jag kom fram...Även om vädret är dåligt så brukar turen när det gäller fåglarna vara med mig, så det bli alltid något nytt...Och det gillar vi...
Denna gången fick jag se Pilgrimsfalk, Storskarv, Storskrake, Strandskata, Silltrut och Havstrut...


Tog även vägen om slottskogen och Azaleadalen på väg hemåt och då tittade solen fram...Fåglarna tävlade i att sjunga högst i träden och jag torkade upp...En riktigt bra tur kan man säga...


Silltrut

Storskarv

Pilgrimsfalk

Strandskata

Kaja

Trutar

Sädesärla

Rödhake

Blåmes

Inga kommentarer: