torsdag 6 september 2012

En lite konstigare dag...

Det blev en lite annorlunda dag i dag i och med vår krock... Jag skulle försöka att komma till rätt vägtull och var tvungen att köra snett...En trevlig bil stannar för att släppa fram mig och jag kör och ser inte lastbilen som kommer bakom honom och kör rakt in i mig...Tur för oss att han körde långsamt och att jag stod typ still...Annars hade det slutat illa...Nu klarade vi oss utan minsta skråma...

Nu fick vi köra och lämna in bilen på en Toyota verkstad...Håkan som är en grym fixare och hjälte
fick ringa en himla massa samtal till försäkringsbolaget fram och tillbaka... Innan vi sent om sidor kunde lämna in bilen och få pengar från folksam att lösa ut den med igen...Nu mera har vi en hyrbil i en vecka medan min stackars bil blir lagad...Det blir en helt ny dörr och förhoppningsvis bort med allt glassplitter som ligger i den...

Vi får göra en smärre omplanering i nästa vecka och komma tillbaka hit för bilbyte...Men det är ju också ett litet äventyr...

Vi var en sväng inne i Venedig också och hade det riktigt mysigt...Hann beta av det mesta som man bör se såsom Marcus platsen och suckarnas bro osv...

Inga kommentarer: