fredag 31 augusti 2018

Husbilsbygget del 2

Igår kväll fick jag bort lastskyddet eller vad det nu heter på svenska. Det heter iaf bulkhead när jag tittar på bilbyggarklipp på youtube. Vad man än kallar det så var det lite pyssel att få loss det. Inte nog med att det satt med massa bultar, någon hade nitat fast det också. Men till slut lossade det.
Idag hade jag nöjet att släpa upp det fem våningar till vår vind. I och med att det är tillverkat i metall så var det fruktansvärt tungt och jobbigt att göra själv (kanske borde skall skaffa mig en kompis som kan hjälpa mig). När jag återhämtat lite krafter började jag att pyssla lite med en skiljevägg till förarhytten och planera köksbänken. 
En annan trevlig nyhet är jag har fått en ny parkeringsplats. Den känns så mycket säkrare än den gamla, vilket är väldigt skönt och en förutsättning för att jag skall kunna bygga vidare.

Tomt och luftigt.

Skiljevägg

Inga kommentarer: