söndag 14 april 2019

Husbilsbygget del 13 och en Vantour

Nu är bilen faktiskt klar. Det känns nästan overkligt. Jag märkte förra veckan att solpanelen inte alls funkade som jag först trodde. Det var batteriet som var fulladdat. En lite jobbig upptäkt men det var bara en sladd som hade lossat inne i isoleringen i taket, så med lite pyssel fick jag ordning på det.  Nu funkar solpanelen och elen som det ska. Jag la också nytt golv förra helgen, vilket lyft det blev.

I fredags var jag en sväng till gasolbutiken, för jag kunde inte få det riktigt tätt på egen hand. De var extremt hjälpsamma och fixade det helt gratis. Vilka hjältar. (Bor du i Göteborg  kan jag varmt rekommendera GGM i Högsbo industriområde). Så nu med gasolen fixad har jag både värme och kan laga mat.

 Idag har jag sytt överdrag till dynorna, det blev förvånansvärt fint i alla fall på lite håll. Jag har också filmat en liten kort vantour som jag hoppas kan ge en lite mer helhetsbild av bilen.

Golvet på plats

Kakelplattorna har blivit pimpade (Klistermärke)

Nya hemsydda dynorInga kommentarer: