lördag 3 augusti 2019

Roadtrip 2019 del 1. Nipfjället osv....

Igår gav jag mig iväg på mitt semesteräventyr. Planen är att jag och Enya skall åka med husbilen till Lofoten och treriksröset, sen söderut igen. Vår första övernattning blev i Grums precis vid vattnet. Det var flera med husbil som hade fått samma briljanta idé så det var lite trångt. Men det funkade bra att knö och det blev ett skönt kvällsdopp.
Vi åkte vidare ganska tidigt imorse för jag hade nästan fem timmars körning till Nipfjället som var dagens mål. När vi kom fram gick vi upp på en av topparna och tittade på utsikten. Något som jag missat i min planering var att man inte får campa i naturreservatet. Det innebar att jag fick fixa en annan plats där vi skall sova i natt. Nu står vi vid vattnet typ femton minuter från byn Idre, vilket innebar att jag fått mitt kvällsbad idag också.


Grums, med alla dom andra

Vi fick bromsa för en älg som ville korsa vägen

Härliga vägar med ytterst få andra bilar

Enya är väldigt ivrig på att nå toppen först

Vacker utsikt att njuta av.

Mysa lite tillsammans hör ju också till

Parkeringen. Min är den som står längst till höger

En av många renar
R
Utsikten från bilen där vi skall sova

Unnar mig en kopp te

Varmt och skönt vatten


Inga kommentarer: