måndag 28 september 2020

Roadtrip 2020 del 4

Då har jag gjort min första dag på jobbet efter min semester. 

Det är ju inte riktigt lika lajbans som att vara ledig och ute på vägarna, men helt ok ändå.                                                        Jag avslutade min roadtrip för en vecka sedan och det var ganska skönt att få komma hem och ta det                        lugnt och inte behöva frysa på natten. Som kallast var det 6 grader i bilen på morgonen när jag vaknade.                             Det funkade men var ju inte så behagligt. Nu har jag fixat värmaren i alla fall.                                                                           Det måste ha varit en sten från någon av alla grusvägar jag kört på som lyckats träffa och trasa sönder                                ett rör till luftinsuget. Väldigt enkelt att fixa när jag visste vad jag skulle leta efter.                                                                          Så nu har jag lärt mig den hårda vägen att ha bruksanvisningen i bilen istället för i en låda hemma.                                      Men men, det som inte dödar en härdar en, eller vad det nu är de lärda säger.

Här kommer lite blandade bilder från resan.Ännu en ren
Pieljekaise nationalpark

Längst vägen från Abisko mot riksgränsen

Bergen vid trollsjön

Bergformationer vid trollsjön

På väg tillbaka till bilen från ovan nämnda sjö

Vy från Låktatjåkka

Låktatjåkka

Utsikt från min vandring mot Vadvetjåkka

Mårdselforsen

Skuleskogen

Natthimlen över Hamra Nationalpark

Morgonfrost i HamraInga kommentarer: