tisdag 24 januari 2012

B-Kändis....

Vi tänkte ta en lugn frukost på strandcafèt på morgonen men det var ju bara att glömma...Det visade sig att dom spelade in film där idag, så det var massa folk som stod och stirrade...Det där med att stå och stirra utan att skämmas är det ganska många som är bra på här....Nog för att jag är snygg men det får ju finnas gränser...Folk kan ju stå två meter ifrån mig och peka, kan ju kännas lite knepigt när man är uppfostrad med " INTE PEKA"
När jag var ute på min ensamsväng längs stranden och satt mig på piren, kom det såklart ett gäng och satte sig 20 cm ifrån mig...Det fanns massa plats så man undrar ju lite varför...
Det är nog så här som kändisarna har det..Hmm kanske borde vara tacksam för mina 15 min i rampljuset.


Filminspelning...Inga kommentarer: