söndag 14 april 2013

Rödspov...

Det blev en bra dag på Getterön i dag...Vi fick se Rödspov för första gången vilket var kul, men det blev också mitt enda kryss för dagen...Stina fick fyra nya vilket gjorde mig lite avundsjuk...Nu hade jag ju redan dom så egentligen fanns det ingen anledning att bli sotis... Men det var inte arterna i sig som var problemet utan mängden kryss tror jag...

Jag var egentligen på jakt efter Spetsbergsgåsen som skall finnas där...Men som så många gånger tidigare så lyckas den lille rackaren att gömma sig...Har letat efter den ett bra tag nu,  på flera olika ställen där den skall vara och ändå får jag aldrig se den...Den kanske inte ens finns på riktigt...Det kanske bara är en skröna som snömannen eller tomten...Man kan ju inte låta bli att undra...

Vi fick även njuta av årets första Sädesärla och Gransångare...

 
Gräsanden försöker äta från botten...

Rödbena...

Rödhake...

Rödspov...Lite blyg dock...

Enkelbeckasin...

Inga kommentarer: