tisdag 2 april 2013

Sånglärkan....

Igår åkte jag till Getterön för att titta efter vårtecken...

Det främsta jag såg i solen var att den ca 300 starka skrattmås kolonin hade hittat hit igen...Mycket högljudd och trevlig...Jag såg även några sånglärkor som drillade i skyn...

Det märktes ganska tydligt att det var helgdag och fint väder, för det var massa människor där...
Vet inte riktigt hur jag skall ställa mig till det...
Det är ju kul å ena sidan att folk gillar stället och fåglarna...Men å andra sidan gillar jag ju att ha det för mig själv...(om inte Stina följer med såklart )...Det får vara lite blandade känslor och kanske en hint om att jag borde vara ute i ottan...

Det tråkigaste med kylan är att den har fått flera flyttfåglar att vända om...Speciellt när dom inte lyckats få något i magen utan fortsatt tills dom inte har orkat mer och sen dött...Sånt tycker vi inte alls om...

Skrattmåsar...

Gravand...

Sånglärka...

Fågeln som kissar i luften....Lärkan slår i skyn sin drill... ( Obs buskis )

Även Fasanen gillar solen...


Inga kommentarer: