måndag 3 februari 2014

Fågelskådning och annat kul...

I går var vi och tittade på fåglar i ett litet fågelreservat ungefär en kvart härifrån med rikshaw, ganska lagom avstånd tycker jag...
Det var väldigt häftigt med massa exotiska fåglar och vacker natur...Efter detta stannade vi till på en Odissiskola och tittade lite...Dom hade en stor mysig trädgård och en danspaviljong, så dom dansar ute i det fria...Jag gillade själva stället fast Stinas lärare är så mycket bättre, så vi är helt klart nöjda som vi har det...

På kvällen var vi på en musikfestival där det var artister från massa olika länder...Även Sverige hade representanter på plats så hur konstigt det än kändes, fick vi lyssna på Svenskfolkmusik live i Indien...Det roligaste var att vi åkte tunnelbana dit...Nu har jag ju åkt tunnelbana utomlands innan, fast här är det ända stället jag vet som man seriöst försöker att knö sig ner på en tio cm glipa mellan folk...Så man kan lugnt säga att man sitter packade som sillar...

Idag blev det favorit i repris för mig...Jag åkte hemifrån vid sju och tillbringade några sköna timmar på fågelreservatet igen...Det var bara jag där så det var väldigt smidigt att smyga runt och fota...Några helt nya arter och några gamla bekanta blev det...


Efter lunchen åkte Stina iväg till sin dansklass, med motorcykel minsann...Då blir man lite avundsjuk...  Själv ska jag bara slöa en stund nu , fast det är gott det också ibland...


Common Tailorbird


Nightjar

Stina åker till dansklassen

Inga kommentarer: