tisdag 18 februari 2014

Odissi, regn och födelsedag...

På dom senaste dagarna har vi varit på två dansföreställningar... Båda gångerna var Odissi tjejerna dom absolut bästa... Dom var helt klart i en klass för sig... Så himla bra och snyggt och jag väntar med spänning på den dagen Stina är med på scenen...

Vi fick också se när Stinas lärare dansade live och hon var väldigt proffsig... Det har varit väldigt trevligt att få sig en dos kultur...

Det har också hunnit med att regna här i Kolkata och det kändes lite annorlunda...För första gångn sen jag kom hit var det helt tyst på gatan utanför... Det är nästan lite skrämmande och det känns snarare som hemma... Det gillar jag inte... Men det positiva är att luften blir frisk och allt blir mycket renare... 

Igår firade vi min födelsedag och det blev en av dom bästa någonsin... Jag trodde redan jag fått mina presenter av Stina men hon överaskade mig med ett jättefint halsband och skönsång på morgonen... På kvällen åt vi tårta och special middag... Väldigt smaskigt och jag fick ännu mer presenter...

Jag har även hunnit med att skåda lite men det blir det betydligt mer av i morgon då jag skall iväg några dagar till Darjeeling med en egen guid... Det skall bli häftigt att se lite berg och vacker natur...

Regn...

Odissi...


Inga kommentarer: