lördag 8 mars 2014

Lite eftersnack om Indien

Nu har vi varit hemma i några dagar, så nu börjar jag få lite perspektiv på resan...Först och främst så hade vi det väldigt bra med våran Indiska familj...Dom tog så väl hand om oss och vi saknar dom massor...

Det nya på denna resan var att jag åkte runt lite på egen hand när Stina var upptagen med lektioner..För mig var det inte bara spännande utan även väldigt lärorikt och det fick mig att växa som människa..Det gav mig också tillfälle att få träffa flera nya människor vilket jag är tacksam över...

Jag fick även se en del fåglar..Några hade jag sett innan i Indien eller på andra ställen och vissa var helt nya...När jag räknat ihop det blev det 107 nya Indien kryss varav 51 av dom var helt nya livs kryss...Det känner jag mig ganska så nöjd med under dom omständigheterna som blev på vissa ställen...Hade ju inte direkt räknat med att bli sjuk i Darjeeling, eller att det skulle åska och regna som det gjorde i Bandhavgarh... Sen fick vi ju se tiger igen på ganska nära håll och det är en speciell känsla....Dom är ju så stora och mäktiga...

Det här var definitivt inte den sista resan till detta spännande land, för det finns ju fortfarande så mycket kvar att uppleva...Men för den här gången är detta det sista inlägget om Indien...

Här kommer ett litet axplock av dom nya arterna jag såg...

Orange-headed Thrush, Kolkata

Scaly-bellied Woodpecker, Kolkata

Collared Kingfisher, Sunderbans

Straited Laughingtrush, Darjeeling

Tawny-bellied Babbler, Darjeeling

Indian Thick-knee, Bandhavgarh

Inga kommentarer: