söndag 2 mars 2014

New Delhi ännu en gång...

Nu har vi lämnat Bandhavgarh för den här gången...Det har varit väldigt häftigt med många upplevelser...Regnet öste ner varje dag och vi fick ha taket uppe på vår jeep, fast det klarnade alltid upp en stund vilket var tur...Vi fick se massa olika fåglar och djur, fast tigrarna visade sig bara första dagen... Men vi har haft det härligt och det kändes lite trist att behöva lämna detta mysiga ställe...

Tågresan vidare mot  Delhi var ganska ok...Det vill säga trångt och väldigt hög ljudvolym...En gubbe i min hytt snarkade å det grövsta, så där låg till och med Håkan i lä...Jag trodde inte att någon kunde låta som honom, men på andra sidan jorden fanns hans överman...

Nu bor vi på ett hotell ganska nära flygplatsen med det underbara namnet Pluto in...Vad får dom allt i från...
Till min stora glädje fanns det en stor park i närheten...Så där har jag hängt några timmar och skådat fågel och retat mig på dom extremt påflugna och jobbiga lokala barnen...Att dom inte bara kan låta mig vara ifred...

Efter vi ätit lunch och jag lämnat fram mitt Visa kort kommer servitören tillbaka och säger att han behöver min pinkod för att det skall funka...Troligt att jag skulle ge den till honom...Vad tror dom? Det blev det såklart inget med utan vi fixade det själva...

Mellan vårt rum och toaletten är det ett jättestort fönster...Verkligen konstigt...Visst att vi inte har massa hemlisar för varandra och det kan va trevligt att titta när den andra duschar...Men där går väl ändå gränsen tycker jag...Sitta och trycka vill man ju helst göra utan publik...

Imorgon bitti vid 04.00 åker vi från Indien för denna gången...Men innan vi kommer hem till Sverige skall vi stanna till ett dygn i Istanbul...Det blir en skön avslutning på resan...

Lokala moppe gänget...

Brown-headed Barbet

Egyptian Vulture

Våran toa...

Inga kommentarer: