söndag 26 november 2017

Uggla och Odissi...

Det har varit en händelserik helg med besök i både Stockholm och Uppsala. Anledningen till detta resande var att Stina skulle dansa på en konsert på lördagen som hette Från Fyris till Ganges i Uppsala. Klockan ett skulle vi vara där. För mig passade denna tiden ypperligt bra, då det har varit en slaguggla på Långholmen i ca två veckor som jag ville hinna se. Jag var på Långholmen och smög redan när det började ljusna med flera andra skådare. Efter ungefär en timmes letande så hade ugglan hittats uppe i ett träd. Det blev en underbar obs av en helt fantastiskt vacker och mäktig fågel.

På konserten i Uppsala var Stina som vanligt i en klass helt för sig själv. Hon trollband publiken och jag kände mig väldigt stolt över henne. Resten av föreställningen var enbart blandad musik och det var en del spännande instrument att lyssna på. Jag tyckte det var ganska bra men som ofta i sådana här sammanhang lite väl långdraget.


Nötskrikan varnar och skriker

Sveriges OdissidrottningInga kommentarer: