måndag 30 juli 2018

Religion och en mysig get...

Idag gick vi "all in" på att gå till kyrkosområdet. Det vill säga att delta i nattvarden, dricka mirakelvatten och lyssna lite på en italiensk gudstjänst. Så väldigt stämningsfullt att få ta del av. För er som tvivlar, vattnet botar faktiskt. Det har ca 7000 oförklarliga tillfrisknande och 67 mirakel bevisat. Jag tog vatten på benet jag brukar få ont i, och det brändes lite. En hel skum upplevelse som självklart fick mig att släppa alla tvivel och att tro. Ja, jag är seriös! Jag kommer till och med att ha med mig vatten hem för framtida behov.
Efter detta utövande av en religion gick vi vidare till den nyaste och största religionen, dvs gå i affärer och shoppa. Det är viktigt att ta del av allt som bjuds, då blir man ju en bättre och mer lycklig människa har jag hört. Efter lunchen var det bara lite naturhäng kvar, så har man fått en fulländad dag. Jag åkte upp till Col du Soulor och spanade efter rovfåglar. Det visade sig att jag inte var själv om detta. Det stod faktiskt sex franska fågelskådare på toppen och till min stora lycka pratade en av dom engelska. Det sträckade massa bruna glador över oss. Som mest var det närmare 70 st i luften samtidigt. Jag fick vägbeskrivning till ett häckande par stentrast, som efter lite jobb visade sig ganska fint. När jag satt i bilen och skulle åka tillbaka hem kom ett stor flock getter och blockerade vägen. Jag blev väldigt nära kompis med en av dom. Han var så kelig och en stund trodde jag att han skulle hoppa in i bilen. Som tur var gjorde han inte det. Utan när han var färdig gosad gick han lugnt ikapp resten av flocken. Vet inte riktigt hur vi skulle fått med oss honom hem på planet om han valt bilen istället.

Nattvard

Grottan

Här dricker man mirakelvatten

Stina

En väldigt nöjd kille 

Världens gladaste skyldocka

Toppskylten

Lite dagsfärsk utsikt

Brun glada i massor

Brun glada

Stentrast

En flock getter

Den bästa av alla getter

Min gose-kompis

Inga kommentarer: