söndag 26 augusti 2018

Husbilsbygget del 1

För tre veckor sedan köpte jag mig en Fiat Ducato. Den har gått 4400 mil och är en 2014 årsmodell. Så nu har äventyret att förvandla en skåpbil till en husbil börjat. Jag fick börja med att plocka ut den verkstadsinredningen som fanns i bilen, vilken jag skänkt till mitt jobb. 

Fiat Ducato

Den tidigare inredningen
När bilen väl var tom var det dags att börja att isolera. Jag är nu klar med golvet, väggarna och bakdörrarna. Jag har även byggt sängstommen och börjat sätta lite väggpanel.
Pga att jag redan har haft inbrott i bilen och blivit av med mina verktyg, så väntar jag med att sätta dit takluckan, solpanelen och isolera taket tills jag får en ny parkeringsplats. Har även beställt ett nytt extra lås som jag skall sätta fast på bakdörren. Trots lite motgångar är det väldigt kul att äntligen vara igång.

Väggen

Sprej-skummad och klar


Golvet
Dom första panelbrädorna över sängen
Nu börjar det likna något
Den delen av bakdörren som kommer synas ovan sängen

Inga kommentarer: