söndag 9 september 2018

Husbilsbygget del 3

Jag har fortsatt att pyssla lite med min bil på lediga stunder. Eftersom jag inte vill visa att jag bygger på min parkeringsplats, brukar jag ställa mig på en fulparkering vid Älvsborgsbron  på vägen till Sjöbergen när jag pysslar. Det är verkligen inget ställe jag skulle våga lämna bilen på, men det funkar att jobba där.  Det har även resulterat i att andra som byggt husbilar kommer fram och snackar och antingen visar sin bil på plats eller bilder i telefonen. Det är faktiskt väldans trevligt att få snacka med likasinnade och få lite inspiration. 
Det blir ganska ofta ändrade planer allt eftersom byggandet gått framåt. Saker som jag tänkt från början visar sig inte alls bli bra pga att jag ibland tänkt fel eller att det inte känns riktigt rätt. Men jag tror att slutresultatet kommer bli ganska bra. 
I vårt sovrum står det massa lådor med saker som bara väntar på att bli uppackade och satta på plats. Som tillexempel spis, diskho, gasolvärmare och taklucka. Men ett tu tre så sitter dom på plats där dom ska vara.  
Min nya avskiljare, isolerad och klar

Så här blev det

Stommen till säng och kök

Från en annan vinkel


Ändrade lite till en större sittyta

Inga kommentarer: