torsdag 20 september 2018

Husbilsbygget del 4

Lite bygguppdatering.

Igår fick jag hjälp av Mikael på jobbet med att sätta in min gasolvärmare. I och med att man måste borra två hål genom bilgolvet för avgas och friskluft slang, så kändes det bäst att ta hjälp och ha tillgång till en verkstad. Vi fick den på plats så idag har jag varit och handlat alla gasol tillbehör jag kommer behöva. Så inom en snar framtid skall jag dra gasol ledning  från min nya kompositflaska runt om i bilen.  Jag fick väldigt bra hjälp och tips i affären så det skall inte vara några större problem, hoppas jag. Vore ju lite pinsamt och hela bilen flög i luften. Även mitt batteri och elcentral är på plats även om jag inte kopplat in några sladdar ännu. Men även här vet jag exakt hur jag skall göra tack vare Youtube. Det ända problemet är att det ändå inte blir någon ström. Inte förrän solpanelen sitter på taket iaf.

Här kommer kylboxen och lite förvaring vara

Gasol värmaren

Här kommer värmen förhoppningsvis ut

Den kommande elcentralen

Nu skall den bara kopplas in 

Värme, solpanel/batteri och usb Inga kommentarer: