lördag 25 januari 2014

Populärt med mus...

Idag har Göteborgs ornitologiska förening haft Januarijakten...Olika lag tävlar om vilka som sett flest fåglar i Göteborg under en dag...Jag var tyvärr inte med eftersom jag inte känner dom så väl...Men jag träffade på några av dom i Torslanda i alla fall....Får försöka att skaffa mig några nya kompisar till nästa år, för det verkade väldigt kul...

Själv så hade jag turen att få se Varfågeln med ett byte i näbben...Trodde först det var en småfågel men det visade sig vara en mus...Känns som det är väldigt populärt med mus för tillfället, för det är andra fågeln på kort tid som lyckats slå en...Eller så är det en typiskt retning av fåglarna till mig...Dom kanske vet att det är mus-fritt hemma...Ha ha  ( obs Buskis, för dom som fattade den )
Lite synd bara att Varfågeln är så himla skygg och sticker redan på långt håll, annars hade ju bilderna kunnat bli så mycket bättre...

Varfågel
Inga kommentarer: