söndag 14 juni 2015

Biätare, ringand och turturduva...

Kom precis tillbaka från en helg på Öland med Isa... Vi åkte ner i fredags morse och stannade bara snabbt till vid källtorps våtmark i Falkenberg där jag kryssade ringand... Det kändes som en bra start på resan och bättre skulle det bli...Dom har haft biätare på Öland sen i lördags då dom såg en flock på 20 stycken...Sen har den tunnats ut hela veckan och nu var jag orolig att dom skulle vara borta...Det var dom inte! Fyra stycken höll till på södra udden så där blev det kryss nummer två... Jag avslutade dagen med att få se turturduva vilket gav det tredje krysset... Helt galet... Nu kunde jag koppla av resten av dagarna och bara njut skåda och promenera med isa... Det gick hur bra som helst att åka själv med henne... Hon blir bara duktigare för varje dag...Sammanlagt såg jag 81 olika arter fåglar vilket jag var ganska nöjd med... 


Ringand

Biätare


Rapphöna med duvorna

Turturduva

Småtärna

Tofsvipa unge

Isa på Allvaret

Varmt och gott i solen
Stenskvätta

En uppskrämd räv sprang över vägen

Brun kärrhök jagar i morgonsolen

Grå flugsnappare ruvar

Lite ödsligt


Inga kommentarer: