söndag 8 november 2015

Ny stad och ny kamera...

Sen jag bloggade sist har det hänt en hel del i mitt liv. Jag har lämnat Göteborg och flyttat till Stockholm och fått jobb som trädgårdsarbetare på Tyresö bostäder. Ett lite lagom spännande äventyr att ge sig in i tycker jag. När jag ändå är igång och provar nya grejer tyckte jag att det kan vara kul att  testa en ny kamera. Sagt och gjort. I Onsdags efter jobbet köpte jag en Canon EOS 7D Mark II. Men i och med att det är mörkt när jag går från jobbet och det regnade i går, så fick det bli i dag som jag kunde testa den på riktigt. Tyresö slott kändes som ett bra ställe, för där skulle det även finnas strömstare. Kameran är precis så bra som jag hoppats att den skulle vara och det är riktigt häftigt att kunna ta 10 bilder i sekunden.

Nu skall jag bara lyckas hitta lite bra fågellokaler här i Stockholm, sen är det bara att skåda på. 

StrömstareInga kommentarer: