lördag 21 januari 2012

Ännu en ny stad...

Innan vi lämnade Chennai var jag bara tvungen att få veta hur kyrkan som väckt mig varje morgon såg ut...Det var en av dom häftigaste jag varit i...En utomhus kyrka med ett tak i plåt, utan väggar och en mängd Jesusar och Marior...


Tre timmar senare rullade vår bil in i Pondicherry och fram till vår lägenhet där vi ska bo dom närmaste tio dagarna...Efter en tur till affären för att kunna fylla upp kylskåpet, fick Stina visa mig runt på stan...Vi tog en fika på hennes favorit café och gick en sväng på strandpromenaden..Det finns väldigt många kyrkor här så jag har en hel del att fota när hon danstränar...


På kvällen var vi hemma hos hennes danslärare och hälsade på och drack te och jag åt lite indiskt godis, mycket smarrigt och ganska starkt, fick tom med mig påsen hem...


Hann med att bli klippt också, det verkar inte finnas någon gräns för hur mycket jag ändrar mitt utseende...


Inga kommentarer: