fredag 20 januari 2012

Skäggbrorsan som försvann...


Idag var den sista heldagen i Chennai och jag vaknade vid sextiden av morgonmässan från kyrkan brevid hotellet...Eftersom vi behövde införskaffa lite smått och gott så åkte vi till en Shopping gata...Det var försäljare, grejer, tiggare och vanligt dödliga i överflöd...Helt klart ett kul ställe att vara på....När vi fått tag i det vi skulle ha och lite till och jag hade gapat lite på en alltför närgången tiggare, tog vi oss en välförtjänt kaffe...

Efter maten var vi på gång igen men nu ville vi till St. Andrew`s Kyrka...Den var jätte vacker med en fantastisk kupol...Sen till stranden...

Det är en upplevelse som man inte bör missa...Folk som badar med kläderna på i det varma vattnet, småkaruseller och matförsäljning och allt detta i den mjuka sanden...Jag blev fotograferad några gånger med olika grabbgäng, känner mig nästan som en kändis i min Hawaiiskjorta...

Just det, jag har rakat av mig skägget också...( Nu blir mamma lycklig )


Inga kommentarer: