torsdag 27 februari 2014

Åska, dödsregn och några randiga....

Nu är vi i Bandhavgarh... Hela natten och under hela morgonturen i nationalparken så åskade, blixtrade och ösregnade det...Det brukar det aldrig göra vi denna årstiden, så det var väl kul för oss att få vara med om det..Obs ironi...
Med detta blev det inte mycket till fågelskådning, fast redan efter 5 min i parken lyckades vi få se tiger...Inte en tiger utan fyra stycken...Wooohooo
Varav en som Stina upptäckte helt på egen hand...Hon är duktig den tjejen..

Nu har det klarnat upp och himlen är åter blå, så vi ser med spänning fram emot eftermiddagsturen...

Just det!! När jag var ute och tittade på fåglar utanför området ringlade en två meters grå orm förbi mig...Vi blev rädda båda två och den försvann snabbt...Själv höll jag på att göra i byxorna och skakade en bra stund efteråt...Sen gick jag hem igen...Får finnas gränser för hur spännande det får vara på en gång...Inga kommentarer: