lördag 1 februari 2014

Indien 2014

Då var man i Kolkata, denna välbefolkade pärla i Indien...

Resan hit var ganska seg, speciellt när jag glömt att beställa vegetarisk mat på första flyget och blev helt utan...På det andra flyget gick det lite bättre...Jag fick mat, fast först efter att dom sa att det var slut och skrämt upp mig reält...
Efter det gick allt som på räls fast lite högre upp i luften och glädjen fann ingen gränser när Stina stod utanför Kolkata flygplats med öppna armar...Det är äkta kärlek det mina vänner...

Så nu mera bor vi i ett rum i ett väldigt mysigt hus i södra delarna av stan där vi blir väldigt väl omhändertagna...Maten är så himla god att det känns som vi inte behöver flyga hem, för jag kommer att rulla...

I dag har vi varit ute på lite shopping...Jag fick min födelsedagspresent i förtid av Stina så numera är jag väldigt snyggt klädd från topp till tå...Hon är allt snäll den tjejen...

På kvällen åkte jag med henne när hon skulle ha dansklass...Det tog lite tid att ta sig dit i den kaosartade trafiken...Det var gruppklass och jag var den enda killen som satt med dom andra flickornas mammor och tittade på...Kan tänka mig att det såg lite komiskt ut...Dom var iaf väldigt duktiga när dom tränade och det var väldigt häftigt att se så många utföra samma rörelse samtidigt...


När vi kom hem stod middagen på bordet och vi har strategiskt fyllt upp kylen med Indiens bästa öl Kingfisher så det var bara att unna sig en...

Black Kite

Common Myna

Gatvalpen vill nog bli kliad på magen

Vårt hus

En sån har jag åkt för första gången i dag

Inga kommentarer: