måndag 31 oktober 2016

27 timmar senare...

Nu är jag äntligen framme i Kapstaden. Resan tog som sagt 27 timmar via Istanbul och Johannesburg. Ganska segt och små tråkigt. Det blir inte direkt bättre av att jag satt vid gången på flyget. Så fort jag lyckades somna så gick någon förbi och lyckades att stöta till mig så jag vaknade. Eller så ska dom väcka en för att man skall äta. Men men nu är den tråkiga biten avklarad och nu kommer den roliga.
Jag träffade dom flesta andra i gruppen vid middagen nyss. Dom verkar trevliga och jag är som väntat yngst. Tre av dom kommer från Australien, en från Usa och en kommer också från Stockholm. Vad var oddset för det? 
Vi bor alla på en mysig lodge med trädgård och pool som jag  måste bada i någon dag. Jag har redan fått två nya kryss utan för mitt fönster så det känns väldigt bra. Nu skall jag försöka få några timmars sömn så jag är på tårna imorgon.

Utepatsen

Trädgården

Cape Turtle Dove

Cape Sparrow


Inga kommentarer: