fredag 20 augusti 2021

Norge 2021 Dag 13

En bra start på dagen är att få ta med Enya på en bergspromenad. Precis när vi var tillbaka vid bilen och redo att åka började det regna. Det kan man kalla timing. 

Dom två nästa stoppen var vid stavkyrkorna Röldal och Eidsborg. Vid den andra kyrkan hände en kul grej.  Jag står och tar en bild på kyrkan och Enya står bakom mig tror jag. Fast när jag vänder mig om har hon hoppat upp och står och balanserar på en smal gravsten och såg väldigt nöjd ut. Jag hann inte ta någon bild utan fick snabbt få ner henne då det kom folk gående. Men jag fick mig ett gott skratt åt situationen och denna underbara lilla vovve. 

Vi körde vidare över skogstäckta berg och längs vackra sjöar. Precis som igår stannade vi till och fotade vattenfall på vägen. Vi hittade ett perfekt ställe till vårt nattläger precis vid en sjö. Jag passade såklart på att ta ett bad , så nu är jag ren och fin igen.
2 kommentarer:

Stina sa...

Så himla fina bilder! Så skönt mossigt grönt överallt. Enya i ljungen extra favvo såklart.

Fredrik sa...

Tack. Så klart Lill-korven är en favo :)