söndag 22 augusti 2021

Norge 2021 Dag 15

Då var man hemma igen efter 15 dagar fulla med intryck. Vi lämnade Norge i morse och åkte till Blomsholms fornminnesområde. Där promenerade vi runt och tittade på Bohusläns största skeppssättning och domarring. Det fanns även massa gravhögar i området. Klart sevärt. 

Efter detta så besökte jag ett äldre par som jag var sommarbarn hos i slutet av 70-talet. Jag har inte träffat eller pratat med dom på 40 år så det blev en rejäl överraskning när jag knackade på dörren. Det blev ett väldigt trevligt möte och ett kärt återseende. Jag tror att mina somrar utanför Strömstad har hjälp till att forma den personen jag är i dag, med mitt naturintresse och kärleken till djur. Jag blir i alla fall varm i hjärtat när jag tänker tillbaka och känner en stor tacksamhet att dom tog emot mig.

Nog om detta.

Nu är jag som sagt hemma igen och vår lilla familj är åter tillsammans igen, det är mysigt. 
Inga kommentarer: