fredag 10 februari 2012

Kul mellan män osv...

Jag lever.....


Nu har jag fått testa att åka mc här i indien och det är en skräckblandad upplevelse...Vi åkte såklart i väg mitt i morgonrusningen och man kan inte låta bli att känna sig lite utsatt...Vi kom fram till sjön som vi var vid i går helt utan en enda skråma...Jag promenerade runt som vanligt och tog lite kort...Sen skulle vi visst till en annan sjö som förser denna mad vatten....Jag sa såklart ok och det bar av...Det visade sig att det var tre mil dit men det var gott att åka fort...Ute på landet så torkar man sitt hö eller vad det nu var, mitt på gatan...Det blev att åka slalom mellan gräs och människor...


Väl hemma igen så var jag ganska öm i baken, Stina trodde att jag köpt lite mer än vad jag ville berätta...Men trist och väluppfostrad som jag är, så hade jag inte det...

Inga kommentarer: