torsdag 9 februari 2012

Våld,Vilse och värsting kul...I dag har jag vait ute på äventyr helt själv....Stina behövde fixa lite med sin dans så då passade jag på...


Min chaffis hämtade upp mig vid nio och jag hade tänkt mig Pondicherry backwater...Det hade inte chaffisen för vi åkte förbi och mycket längre bort till något konstigt hotell ute på landet...
Där fick han efter lite frågade reda på att han kört en halvmil för långt...Han bad om ursäkt och vi skrattade åt det, mest han, som tyckte det var väldigt komiskt...När vi kom tillbaka ut till den stora vägen kom det en lite påtänd snubbe och klättrade in i rikshawen, trots förarens skrik och försöka att putta bort honom...Han visade sina 30 rupes och ville åka med till Orissa...Chaffören fick skaffa hjälp av en kille på mc för att lyckas få ut honom igen...Ett bastant tag i skjortan och en smäll på ryggen gjorde susen...Borde nog ge lite extra dricks för underhållningen...


När vi kom fram till rätt ställe visade det sig att fåglarna lämnat området efter cyklonen...Vi  satsade på ett säkert kort och åkte till sjön, där har jag ju varit innan och vet att det är helt ok...Fick till och med se lite nya fåglar så jag var mer en nöjd och belåten när jag kom hem igen...


På eftermiddagen var jag med och fotade lite när Stina danstränade...Hon är  jätteduktig och jag var så stolt...


Imorgon blir jag upphämtad av min chaffis igen, men på något knepigt sätt som jag inte riktigt får ihop så skall vi visst åka mc istället för rikshaw...Kan bli hur kul som helst och nästan inte alls läskigt...Eller så är det just precis det som det blir, läskigt värre...


Inga kommentarer: